Social 3 Martie 2008 22:17
Cel mai important eveniment educational international din Romania, RIUF 2008, se va desfasura in premiera in trei orase: Bucuresti (15-16 martie), Timisoara (19 martie) si Iasi (21 martie)

Cea mai spectaculoasa oferta vine din Danemarca, unde scolarizarea este finantata de guvernul danez (care suporta un cost de aproximativ 10.000 de euro pentru un an de studii universitare, pe toata durata studiilor). Aceasta politica se aplica tuturor cetatenilor UE.

Avand in vedere ca un student roman poate castiga in Danemarca, lucrand part-time, in jur de 900 de euro pe luna, el nu trebuie sa suporte niciun cost suplimentar fata de varianta studiilor la Bucuresti, Timisoara, Cluj sau Iasi. In Marea Britanie, unele universitati de stat ofera burse care pot acoperi pana la 50% din costurile de cazare si masa in campusul universitar.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.