29 Noiembrie 2004 , in Social
Conform "Dispozitiei privind Programul de masuri si actiuni pentru deszapezirea si combaterea poleiului In Municipiul Bucuresti pentru iarna 2004 2005", S.C. RER Ecologic Service REBU Bucuresti S.A. asigura activitatea de deszapezire pentru sectoarele 1 si 4 ale Capitalei.

Aceasta activitate cuprinde o serie de lucrari diferite In functie de conditiile meteorologice si care constau In:

- curatirea zapezii de pe partea carosabila a arterelor,

- colectarea si transportul zapezii In punctele special amenajate,

- degajarea rigolelor,

- Imprastierea materialului antiderapant In vederea prevenirii si combaterii poleiului.

In acest an, In premiera, materialul antiderapant traditional, respectiv sarea, va fi Inlocuit cu alte substante care nu produc efecte negative asupra carosabilului si a vegetatiei.

Indepartarea zapezii de pe carosabil se va face, In doua etape, pe toate strazile sectoarelor mentionate, avand prioritate traseele RATB, arterele principale, institutiile de interes public.

La aceasta data, toate utilajele destinate deszapezirii sunt complet echipate, utilitatile necesare asigurate si personalul destinat acestei activitati organizat, astfel Incat sa se poata interveni In orice moment.

Declansarea activitatii de deszapezire Incepe In baza dispozitiei date de catre Comandamentul Primariei Municipiului Bucuresti, Comandamentului Primariilor de sector sau imediat ce conditiile meteorologice o impun. In cel mai scurt timp posibil de la declansarea fenomenului meteorologic (ninsoare sau polei) toate utilajele prevazute vor fi In actiune, conform programelor stabilite.

Intreaga activitate la nivelul celor doua sectoare este raportata si analizata la nivelul Dispeceratului Central al S.C. REBU. In functie de dispozitiile primite de la autoritatile Administratiei publice locale implicate si de datele obtinute din teren, acesta asigura transmiterea informatiei la toti factorii de decizie implicati, astfel Incat sa se poata interveni In cel mai scurt timp posibil pentru rezolvarea urgentelor.

S.C. REBU face apel la populatie ca, In perioadele cu ninsori abundente, sa evite parcarea autoturismelor pe carosabil fapt care Ingreuneaza actiunile specifice de deszapezire.

Pentru sugestii sau sesizari, va rugam sa contactati Dispeceratul Central al S.C. REBU la TELVERDE 0800.825.025 (numar apelabil gratuit) sau la numarul de telefon 410.08.00 (ambele asistate non-stop), unde problemele vor fi preluate de personalul de serviciu si rezolvate In cel mai scurt timp.
Ziua

Sursa: Ziua

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la 9AM sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului S.C. REBU S.A. este pregatit pentru iarna care urmeaza.