Social 1 Martie 2008 12:10
Teatrul Metropolis din Bucuresti organizeaza, pe 29 martie, primul campionat national de improvizatie la care sunt invitate toate trupele de teatru, anunta institutia de spectacole, informeaza NewsIn.

Campionatul de teatru de improvizatie, in care actorii improvizeaza un spectacol pe baza sugestiilor date de public, se afla la prima editie, iar inscrierile se fac in perioada 1-15 martie.

Mai multe echipe de actori se vor infrunta in meciuri arbitrate de un juriu a carui componenta nu a fost inca stabilita. Echipele sunt formate din trei improvizatori si se vor duela, doua cate doua, pe parcursul celor 10 runde ale spectacolului. Echipele vor primi, dupa fiecare runda care va dura cate cinci minute, un punctaj. Rundele sunt eliminatorii.

Meciurile vor avea si un arbitru care va acorda cartonase galbene echipelor, daca fac dovada de lipsa de fair play, impertinenta sau obscenitate. Arbitrul poate acorda cartonase galbene si spectatorilor, care, daca acumuleaza doua cartonase, trebuie sa stea pe scena pe durata jocului urmator, cu o galeata in cap.

Regulamentul integral este disponibil pe site-ul teatrului, www.teatrulmetropolis.ro . Organizatorii nu au stabilit inca ce premiu vor acorda echipei castigatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.