Prin intermediul a doua fundatii, 100 de caini vagabonzi din Slatina pleaca in Tara Lalelelor
Cainii fara stapani din Slatina, care se afla in adapostul fundatiei „Prietenii nostri", coordonata de Felicia si Gratiela Ristea, au primit pasaport pentru Olanda. Ieri-dimineata, cinci dintre acesti catei norocosi au fost intampinati deja, pe aeroportul din Amsterdam, de catre noii lor stapani, care le vor asigura un trai
fara griji.

Maidanezii din Romania, ucisi fara mila, de multe ori chiar in adaposturi, infometati sau alungati de oameni, nu stiu sa-si ceara dreptul la viata, dar soarta le este hotarata acum de niste oameni cu suflet, care lupta dezinteresat pentru binele lor.

Fundatia olandeza „Dogs Adoption" a trimis acum cateva zile la adapostul pentru caini maidanezi din Slatina, care se afla in grija asociatiei nonprofit „Prietenii nostri", un camion plin cu hrana, custi, cadite si jucarii pentru catei.

Peste 450 de animale abandonate s-au bucurat deja de mancarea si medicamentele trimise de olandezi, iar o suta dintre ele asteapta sa plece in Olanda, deoarece vor fi date spre adoptie familiilor care doresc sa le poarte de grija.

De formalitatile legale gen tratamente, pa­sapoarte si microcipari se ocupa membrii fundatiei „Prietenii nostri", care sunt sponsorizati si de fundatia italiana „Save the Dogs". „Pe 9 septembrie 2007, am cunoscut-o la Milano, in timpul unei manifestatii impotriva atrocitatilor comise asupra maidanezilor din Romania, pe Sara Turetta, presedinta asociatiei «Save the Dogs».


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.