Iris si Felicia Filip au cantat marti seara, in fata a 1.500 de spectatori, la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti in spectacolul „Iris Aeterna”. Membrii formatiei care a implinit in anul 2007, 30 de ani de activitate, au primit Discul de aur pentru vanzarile albumului aniversar, informeaza NewsIn.
Formatia a cantat atat piese mai vechi, cat si melodii de pe albumul aniversar pe care l-au lansat la sfarsitul anului trecut, „Cei ce vor fi”. Reprezentantii casei de discuri Roton le-au acordat membrilor formatiei Discul de aur pentru vanzarile celui mai recent album, „Ce vor fi”, si Discul de platina pentru vanzarile albumului anterior, „Iris Maxima”.

Printre primele melodii cantate de formatie ieri seara s-a numarat „Cine ma striga in noapte”, urmata de „Ingerii goi”, de pe cea mai recenta aparitie discografica a formatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.