Pentru a stabili cine este vinovat de accidentul rutier in care au murit o femeie insarcinata si fetita ei de doi ani, anchetatorii asteapta sa afle viteza lui Cocos junior si alcoolemia soferului Daciei
O femeie insarcinata in cinci luni, in virsta de 35 de ani, si fetita acesteia, in virsta de doi ani, au murit vineri seara, in accidentul rutier petrecut linga Ploiesti, cind autoturismul Dacia in care se aflau a intrat in Audiul condus de fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocos (21 de ani), baiatul lui Dorin Cocos. Potrivit Cotidianul, din primele constatari, Politia Rutiera Prahova a stabilit ca soferul Daciei (sotul si tatal victimelor decedate) nu s-a asigurat cind a virat stinga si din aceasta cauza masina sa s-a ciocnit cu Audiul. Soferul Daciei a fost grav ranit, dar este in afara pericolului de a-si pierde viata, iar Alin Cocos si prietenul care-l insotea nu au suferit decit rani usoare. In plus Ziua adauga ca politistii efectueaza in continuare cercetari in acest caz, pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului. Testul de alcoolemie facut lui Alin Cocos dupa producerea accidentului a fost negativ. De asemenea, se va dispune efectuarea unei expertize tehnice in cazul celor doua masini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.