De mai multe luni, politicienii discuta aprins despre taxa auto de prima inmatriculare si par foarte convinsi sa ne salveze de gazul de esapament.

Cu toate acestea, zeci dintre ei au declarat ca au in proprietate masini vechi, chiar mult sub pragul de 12 ani peste care masina este declarata oficial rabla.

Desi nimeni nu a vazut inca un polician care se deplaseaza cu harburi, pe declaratia de avere a zeci de politicieni sunt mentionate masini foarte modeste si vechi.

In schimb, alti politicieni au trecute in declaratiile de avere adevarate harburi. Tanarul politician Cristian Boureanu figureaza cu o Dacie fabricata acum 24 de ani, in 1984, dar ne-a declarat ca nu o mai are:

‘‘Am luat-o pentru filiala, dar baietii mei de acolo au lovit-o atat de rau ca am fost nevoiti s-o casam”. Parlamentarul George Cutas declara un Nissan din 1990, iar deputatul de Bihor Paul Maghescu se lauda cu o Dacia 1310 fabricata in 1988. O masina harbuita are si un deputat de Braila, Horia Vasoiu, care detine un Cielo din 1995.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.