Politia din Ramnicu Valcea s-a confruntat cu un caz aparte. O eleva de 16 ani a fost atrasa de alte doua prietene de-ale ei, de 15 ani, sa o insoteasca intr-un apartament din cartierul Ostroveni. Aici fata a fost violata de cinci tineri. Elevele care au pus la cale monstruoasa razbunare sunt cercetate penal. Razbunarea a fost pusa la cale saptamana trecuta. Fetele banuiau ca amica lor le-a furat iubitii. Apoi, cele doua eleve din Ramnicu Valcea, Ana P. si Cristina M., ambele de 15 ani, au atras-o pe fata de 16 ani (si ea tot eleva) intr-un apartament ce apartine unor adolescenti ai caror parinti sunt plecati in strainatate.

Aici, cele doua copile geloase au palmuit-o pe invitata lor si au acuzat-o ca le-a destramat prieteniile, lucru negat cu vehementa de victima. Apoi au chemat in apartament cinci tineri, cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani, spunandu-le ca au pe cineva care e amatoare de sex. Ceea ce a urmat i-a uluit pana si pe politisti. Dupa consumarea scenelor de cosmar, eleva de 16 ani a fost dusa de unul din baieti cu masina pana in fata blocului unde locuia. Victima a reclamat imediat la politie.

Vineri, toti cei cinci tineri au fost retinuti de politie si prezentati Parchetului. in fata judecatorului au fost duse, sambata, si fetele care i-au instigat pe baieti sa comita fapta. Instanta a decis ca elevele Ana P. si Cristina M. sa fie cercetate in libertate pentru infractiunea de complicitate la viol. Ele sunt acuzate ca au ademenit-o pe eleva de 16 ani in apartamentul celor doi frati ai caror parinti sunt plecati in strainatate. Fratii au participat si ei la viol. Patru dintre tinerii care au intretinut raporturi sexuale au fost arestati pentru viol, iar cel de-al cincilea, fratele unuia dintre arestati, care a tuns-o pe eleva cand ceilalti faceau sex, este cercetat in libertate.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.