City Mall lanseaza cel mai ambitios proiect de seri muzicale, denumit Cool Nights. Incepand cu luna februarie, fanii celor mai tari hituri romanesti si internationale vor primi cadou, concerte cu nume sonore din muzica autohtona si internationala.

Primul concert din seria Cool Nights va avea loc maine, 22 februarie si este sustinut de formatia 3 Sud Est. In plus, de 1 martie, City Mall a pregatit un cadou special publicului feminin, gazduind sub cupola sa un concert sustinut de Yves Larock si DJ Jaba. Yves Larock si al lui super hit "Rise up" a invadat cluburile, discotecile si s-a impus pe piata muzicala in vara anului 2007. "Rise up" a ajuns in scurt timp una dintre cele mai populare piese in Europa si a urcat pana pe primele locuri in topurile din intreaga lume.

"Succesul unui mall depinde foarte mult de obtinerea unui optim intre oferta de shopping si cea de entertainment. Pentru ca ne-am propus ca City Mall sa fie mall-ul unde se da tonul distractiei, am lansat un proiect ambitios, Cool Nights, o serie de concerte dedicate publicului iubitor de muzica. In cadrul acestor seri vom oferi vizitatorilor City Mall concerte sustinute de muzicieni de top romani si nume internationale care au stat in topul MTV si care incanta publicul iubitor de muzica din cele mai mari cluburi din lume” a declarat Lucian Cretu , General Manager City Mall.

Publicul este asteptat la City mall, la etajul 2 in fata Castelului Povestilor, unde artistii vor oferi si sesiuni de autografe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.