Opt persoane au fost ranite in urma a doua explozii produse, in ultimele 24 de ore, din cauza unor acumulari de gaze, in doua locuinte din judetele Dambovita si Vaslui, relateaza NewsIn.

In judetul Dambovita, sapte persoane, dintre care trei minori, au ajuns,ieri seara, la spital, in urma unei explozii produse intr-o casa din comuna Ocnita. Doi dintre raniti au fost transportati, in stare grava, la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Dambovita, Pamela Ropotan, a declarat ca, potrivit primelor cercetari, explozia s-a produs din cauza folosirii defectuase a robinetului de deschidere a gazelor folosite pentru a incalzi sobele de teracota din locuinta.

Cei doi raniti transportati in Capitala, un tanar de 29 de ani si o adolescenta de 16 ani, au arsuri grave pe 70 la suta si, respectiv, pe 50 la suta din suprafata corpului. Alte trei persoane au ramas internate la Spitalul Judetean Targoviste, printre acestea fiind si un baietel de doar trei ani care are arsuri pe 40 din suprafata corpului.

In municipiul Vaslui, o persoana a fost ranita,in aceasta dimineata, in urma unei explozii produse intr-o garsoniera dintr-un bloc situat in zona industriala a orasului. Victima, un barbat de 66 de ani, a suferit arsuri pe fata si pe maini si a fost internat la Spitalul Judetean Vaslui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.