La cererea Marinei Almasan, o pustoaica a povestit in emisiunea "Oala sub presiune" cum si-ar dori sa arate propria mama: "pantaloni cu talie joasa, bluza mulata, buricul gol, piercing si parul vopsit in mai multe culori". Normal ar fi ca mama cu pricina sa fie pedepsita cu dezinstalarea Solitaire-ului de pe computer daca vine acasa mai tirziu de ora 20.00, sa fie obligata sa prezinte lunar fluturasii de salariu copiilor pentru contrasemnatura si, bineinteles, sa le ceara voie sa mearga cu tatal lor sa bata covoarele sau sa vada un film, pe Acasa TV.

Aflu de la cineva ca joia trecuta, in timp ce eu ma uitam la emisiunea "Geniali" (cititi "Genialii") de la Antena 1, s-a petrecut ceva unic intr-un mileniu. Ei bine, intre orele 21.32 si 21.34, cind eu fredonam slagarul "Hai acasa, hai cu mine" o data cu Gil Dobrica, invitat la Antena 1 sa omagieze genialitatea Stelei Popescu, alti telespectatori isi invitasera sotiile la dans pe acelasi slagar de succes. Ciudat e, insa, ca pe televizorul lor nu scria Antena 1, ca pe-al meu, ci Prima TV (unde Gil Dobrica performa, de data asta in calitate de protagonist al emisiunii "Ce vor fetele"). Cei mai smecheri cred ca au fost, totusi, putinii telespectatori care s-au prins si de faza si au si mai multe televizoare-n casa. Imi inchipui ca le-au deschis pe toate si si-au inchipuit ca privesc un videoclip cu imagini mixate din diferite concerte de-ale lui Gil.

In aceeasi "Oala sub presiune" de la TVR 2, Marina Almasan i-a facut o surpriza lui Virgil Ogasanu, cautind-o pe prietena lui de la 16 ani si recuperind un inel pe care i l-a daruit doamnei Ogasanu. Chiar daca s-a sugerat subtil ca nu i-au luat femeii aleia inelul, ci doar l-au copiat la un bijutier, mi s-a parut aiurea ideea. Parca mi-as fi dorit sa se exploateze, evident, in avantajul actualei sotii, nu doar o iubire adolescentina a actorului, ci toate iubirile lui de dinaintea casatoriei, sper, multe. Puteau si ei sa-i aduca doamnei Ogasanu, in platou, macar un tir de mutunachi de plus, de biletele de dragoste, de flori uscate si - Doamne fereste! -, daca se straduiau un pic, chiar si de prezervative folosite!

Sint total in ceata dupa ce am vazut stirea despre nunta printului Charles cu Camilla Parker Bowles la doua televiziuni: Prima TV si TVR 1. La Prima ziceau ca printul Charles nu-si va intrerupe luna de miere din Scotia pentru inmormintarea printului Rainier (pentru care il va delega pe unul dintre printisori), iar la TVR ziceau, dimpotriva, ca Charles isi va intrerupe luna de miere pentru inmormintarea cu pricina. N-am mai dat pe PRO TV, de frica sa nu aflu ca nunta lui Charles cu Camilla nici macar n-a avut loc din cauza ca miresei, insarcinata cu tripleti, i-a venit sorocul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.