Romi Varga a folosit din nou vocea sotiei fostului presedinte Emil Constantinescu
Peste 100.000 de euro. Acesta este prejudiciul adus unor personalitati de escrocul Romi Varga, devenit celebru dupa ce a reusit sa insele mai multi politicieni si oameni de afaceri, folosindu-si talentul nativ de a imita vocea unor persoane publice. Dupa mai bine de sase luni de investigatii, Varga a fost prins in flagrant de politisti in timp ce incasa ultima transa din cei 6.000 de euro ceruti vicepresedintelui Lukoil, pe care l-a apelat direct la Moscova. La telefon, Varga s-a dat drept Nadia Constantinescu, sotia fostului presedinte Emil Constantinescu, cerandu-i bossului companiei petroliere sa „doneze“ banii pentru o fundatie caritabila.


A luat 1.000 de euro, cu politia pe urmele lui


In urma cu o saptamana, Romi Varga l-a sunat pe vicepresedintele companiei Lukoil, s-a prezentat drept Nadia Constantinescu, sotia fostului presedinte al Romaniei, si i-a cerut sa faca o donatie pentru fundatia pe care o conduce. Seful companiei petroliere nu s-a lasat convins de escroc si a anuntat politia, nu inainte insa de a-i spune ca este de acord cu donatia pe care i-a indicat sa o ridice de la sediul reprezentantei Lukoil din Bucuresti.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.