Incidentul s-a petrecut joi dupa-amiaza, in jurul orei 17:00, in curtea Scolii Generale nr. 28 din Galati, unde mai multi adolescenti provenind de la diferite scoli jucau un meci de fotbal, in afara orelor de curs, transmite corespondentul NewsIn.

La un moment dat, doi dintre ei, Adrian T. de 17 ani si Marius Iulian A. de 16 ani, s-au luat la cearta din cauza unei faze disputate. Elevul de 16 ani a scos un briceag si l-a injunghiat in spate pe colegul sau de 17 ani. Victima a fost transportata la Spitalul Cinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" din Galati, unde a primit ingrijiri medicale. Baiatul nu a necesitat, insa, internare deoarece rana nu era una profunda.

Elevul de 16 ani este cercetat acum de politisti pentru port ilegal de arma alba. "Fata de autor, lucratorii Sectiei 1 Politie au intocmit dosar penal conform Legii nr.61/1991, pentru port ilegal de cutit in locurile publice, iar daca victima se va hotari sa depuna reclamatie, in functie de certificatul medico-legal, se vor lua masurile corespunzatoare", a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie, subcomisarul Stefan Gohoreanu.