Femeia a amenintat ca se autoincendiaza in momentul in care executorul judecatoresc a inceput sa puna in aplicare ordinul de evacuare. In fata celor prezenti, aceasta a scos din buzunar o cutie cu chibrituri pe care a incercat sa le aprinda, pentru a-si da foc hainelor cu care era imbracata. „Politistii aflati in zona au intervenit imediat si au oprit actiunea femeii. Din fericire, aceasta nu a ajuns sa isi dea foc“, a declarat inspector Camelia Tuduce, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad.
Viceprimarul municipiului Levente Bognar nu a dorit sa comenteze incidentul.

Chiriasii imobilului din centrul municipiul Arad, care este in proprietatea viceprimarului, au protestat, anul trecut, de mai multe ori, in fata Parchetului de pe langa Tribunalul Arad, sustinand ca actul de mostenire prin care s-a facut revendicarea este fals. Protestarii au spus ca exista cinci expertize grafologice, dintre care doua au stabilit ca certificatul de mostenitor este fals. Imobilul a fost revendicat de familia Bognar, in baza unui testament intocmit de Weiler Iosefina, unul dintre posibilii proprietari ai cladirii. Conform acestui testament, imobilul a fost lasat Ghizelei Grozescu, o matusa a nevestei viceprimarului.

Imobilul aflat in litigiu are 24 de apartamente in care locuiesc aproximativ 50 de oameni si este evaluat la 1 milion de euro. In anul 1990, cladirea a fost revendicata si castigata in instanta de catre una dintre matusile sotiei viceprimarului Levente Bognar, care ulterior a lasat-o prin testament nepoatei sale.