Aproape 1400 de investitori FNI au venit, luni, la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca dosarul privind prabusirea FNI. Pentru ca judecatorii nu i-au putut primi pe toti in sala, pagubitii au stat la coada pentru a semna o lista de prezenta. In Palatul Justitiei s-a format o coada lunga de zeci de metri. La termenul de azi, aparatorii inculpatilor din dosarul FNI au cerut instantei audierea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vntu si a fostului ministru al Finantelor Decebal Traian Remes.

Pagubitii FNI au fost citati in urma cu cateva zile la proces si azi s-au prezentat la Curtea de Apel inca de la primele ore ale diminetii. Aici au aflat insa ca nu pot intra in sala, ci trebuie sa stea la rand.

Pentru a pastra ordinea in Palatul Justitiei, pagubitii au fost dirijati de jandarmi.

Aparatorii inculpatilor din dosarul FNI au cerut instantei audierea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu si a fostului ministru al Finantelor Decebal Traian Remes. Avocatii sustin ca Remes ar fi semnat un act prin care CEC-ul a cumparat actiuni FNI de la Ioana Maria Vlas. In urma cu aproape un an, Tribunalul Bucuresti a condamnat-o pe Vlas la 13 ani de inchisoare si a decis ca aproape 130 de mii de romani sa fie despagubiti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.