Doua rezervoare pline cu motorina si aditivi de la rafinaria Petrobrazi s-au aprins, marti dimineata, din cauze deocamdata necunoscute, pentru stingerea flacarilor fiind aduse peste 40 de masini ale pompierilor, transmite corespondentul NewsIn.

La fata locului au actionat 30 de autospeciale de la Inspectoratul pentru situatii de Urgenta Prahova si alte 12 de la Bucuresti. "La ora 5.00, cand a izbucnit incendiul, la fata locului era pericol de explozie. La ora 6.00 insa, cand am ajuns eu, incidentul era izolat. La aceasta ora echipajele ISU se afla inca la fata locului pentru a supraveghea si tine sub control focul de la cele doua rezervoare", a declarat marti prefectul judetului Prahova, Alexandri Nicolae.

Potrivit pompierilor, flacarile au fost stinse doar la unul dintre rezervoare, in timp ce la celalalt incendiul a fost doar izolat si tinut sub control.

La fata locului s-a deplasat si o echipa de criminalisti care va cerceta cazul pentru a descoperi cauzele producerii incendiului de la rafinarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.