Circulatia pe sectorul de drum care face legatura intre Bucuresti si Alexandria este blocata, din cauza unui accident in lant produs vineri dimineata in care au fost avariate 20 de masini si au fost grav raniti doi oameni
Sapte persoane au fost ranite, dintre care cel putin doua grav, dupa ce microbuzele in care se aflau s-au ciocnit frontal, ieri-dimineata, pe DN 70, intre localitatile Draganesti Vlasca si Bujureni, judetul Teleorman, informeaza Adevarul. In urma impactului, microbuzele au fost proiectate in doua tiruri. La scurt timp, din cauza vizibilitatii reduse si a carosabilului partial acoperit cu mazga, alte 18 autoturisme au intrat in carambol. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judetean, unde au ramas internate. Accidentul a fost anuntat prin 112 de catre participantii la trafic. Timp de mai multe ore, in zona respectiva s-au format cozi de masini de peste cinci kilometri pe ambele sensuri.

Ziua adauga declaratia purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Teleorman, Adrian Ilicea, citat de Rompres:" initial, doua autobuze au intrat in coliziune frontala, dupa care acestea au fost lovite de doua autotrenuri. In acest carambol au intrat, apoi, alte trei autoturisme". Ilicea a mai precizat ca la fata locului au sosit imediat patru echipaje ale Politiei Rutiere, o echipa de descarcerare de la Inspectoratul de Urgenta Teleorman si masini de la Ambulanta.

Politia recomanda soferilor ce tranziteaza soselele judetului din sudul tarii sa circule cu mare prudenta, deoarece ceata reduce cu mult vizibilitatea. Inainte de a porni la drum, puteti utiliza ghidul InfoTrafic pus la dispozitie de catre Politia Romana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.