Inalta Curte a decis ca se impune arestarea lui Cristian Cioaca intrucat acesta ar avea o fire violenta, lucru demonstrat in discutiile cu un alt invinuit din dosar, politistul Breazu, in care Cioaca nu ar fi contestat ca a sechestrat-o pe prima sotie in beci, se arata in motivarea deciziei, dupa cum informeaza NewsIn.

Curtea Suprema a aratat, in motivarea prin care s-a decis arestarea politistului Cristian Cioaca, ca faptele acestuia prezinta pericol social deosebit intrucat prin instigarile sale a determinat alte doua persoane sa savarseasca infractiuni impotriva sistemului informatic.

"Totodata trebuie accentuata perseverenta acestui inculpat in continuarea activitatilor infractionale, desi in calitate de politist avea obligaia de a respecta legile si a trage la raspundere persoanele vinovate de incalcarea lor", retin magistratii Curtii Supreme in sentinta prin care au decis arestarea lui Cioaca.

Curtea Suprema a decis arestarea preventiva a politistului Cristian Cioaca pe 29 zile acuzat de procurorii DIICOT ca ar fi accesat, fara drept, emailul sotiei sale, Elodia Ghinescu, data disparuta. Curtea de Apel Brasov a admis, pe 29 ianurie, cererea avocatului politistului Cristian Cioaca de eliberare sub control judiciar, acesta urmand sa fie pus in libertate.

Parchetul a facut insa recurs la aceasta decizie, recurs care se va judeca sambata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.