O masina de politie a IPJ Cluj, aflata in misiune, a fost implicata astazi intr-un accident rutier in apropierea Garii Alba Iulia, transmite NewsIn.

Autoturismul politiei a lovit lateral un microbuz de calatori, care a ignorat semnalele acustice si girofarul. Din fericire pasagerii s-au ales doar cu rani usoare.

Seful Politiei Rutiere Alba, comisar Laurentiu Crisan, a declarat corespondentului NewsIn ca autoturismul IPJ Cluj se afla in misiune, cu sirena si girofarul pornite.

„Loganul colegilor de la Cluj mergea spre Sebes, iar in intersectia din apropierea garii din Alba Iulia a lovit lateral un microbuz care transporta calatori. Microbuzul a intrat in intersectie, avand culoarea verde la semafor, ignorand semnalele acustice si vizuale ale masinii de politie. In urma impactului, microbuzul s-a rasturnat, un numar de 4 persoane suferind leziuni usoare”, a declarat comisarul Laurentiu Crisan.

La momentul accidentului in microbuzul de calatori se aflau aproximativ zece pasageri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.