Pentru doua nopti de paradis, ajung si 600 de euro de cuplu

Vrei sa-ti sarbatoresti dragostea intr-un loc deosebit, dar nu stii daca ai suficienti bani pentru destinatia de vis? Nu-ti mai face sange rau: cel mai important este sa fii alaturi de persoana potrivita, iar restul il poti decide in functie de suma de care dispui.

EVZ iti ofera cateva recomanda ri pentru o vacanta de Ziua Indragostitilor (14 februarie), fara sa faci neaparat o gaura in buget.

Pana in 300 de euro/persoana

In tara. Un weekend in doi la munte nu este ceva iesit din comun, astfel ca depinde de tine sa creezi o atmosfera speciala: vorbes-te la hotel sau la pensiune pentru cateva lumanari parfumate, bomboane de ciocolata si decoratiuni cu inimioare si nu uita sticla de vin.

Cele mai populare regiuni sunt statiunile din Valea Prahovei, Poiana Brasov si Culoarul Rucar- Bran, dar daca vrei ceva deosebit poti sa mergi in Maramures sau in Bucovina. Pentru un cuplu, fara cheltuieli suplimentare, este nevoie de circa 150-200 de euro.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.