Cei doi romani care au fost impuscati in noaptea de miercuri spre joi la Torino, locuiau in conditii de lux si detineau doua autoturisme noi, a caror valoare depaseste 70.000 de euro, relateaza cotidianul Il Messaggero in editia electronica.

Pe langa cele doua masini BMW 730, politia a descoperit in apartamentul din Torino al fetei numeroase sticle de sampanie. Cei doi tineri se mutasera de curand la Torino si nu erau cunoscuti politiei. Barbatul era muncitor, iar femeia nu lucra.

Autoritatile i-au audiat pana in prezent pe parintii fetei si pe sora acesteia, care locuieste la Florenta. Politia a anuntat ca deocamdata nu exista informatii noi, utile pentru a intelege ce s-a intamplat. Nu exista niciun martor ocular, doar o brazilianca spune ca a auzit tipetele fetei impuscate.

Cei doi cetateni romani, barbatul in varsta de 37 de ani, si femeia in varsta de 22 de ani au fost ucisi cu 11 focuri de arma pe o strada din Torino in noaptea de miercuri spre joi. Femeia, Ramona Gabriela Nicoara, era din Barlad, iar barbatul, Valerica Dascalu, era orginar din Roman, au declarat pentru NewsIn surse din MIRA.

Cadavrele celor doi au fost gasite de politisti in jurul orei 9.30, ora Romaniei, dar crima s-a produs in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 0.30, la numarul 3 al strazii Lima din Torino.

Potrivit unor surse din MIRA, principalul suspect este un cetatean albanez, iar informatiile preliminare par sa indice o posibila reglare de conturi intre proxeneti. La fata locului au fost gasite 15 tuburi de arma semiautomata, iar din corpul femeii au fost extrase cinci gloante, in timp ce din al barbatului sase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.