In curand, permisele auto ale romanilor vor fi gravate cu laser, la fel ca cele din Uniunea Europeana, ele urmand sa fie inlocuite treptat, incepand cu acest an
Purtatorul de cuvant al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, subcomisarul Mihai Enache, a declarat, joi, ca noile permise de conducere vor fi introduse treptat, probabil din a doua jumatate a anului 2008. "Nu toate persoanele sunt obligate sa isi preschimbe permisele de conducere. Dupa trecerea la noul permis de conducere, la standarde europene, acest document va fi dat celor care primesc pentru prima data permis de conducere, apoi celor carora aceste acte le-au expirat, au fost distruse, pierdute sau celor aflati in situatiile care impun schimbarea documentelor. Probabil, majoritatea soferiilor vor primi noile documente pe masura ce expira cele vechi", a explicat subcomisarul. Noile permise nu vor diferi mult de cele actuale, vor avea dimensiuni asemanatoare, dar, ca noutate, vor fi introduse elementele de securizare prin inscriptionare laser.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.