Conform unui studiu realizat recent de catre Aviva Asigurari de Viata, romanii doresc sa isi imbunatateasca in primul rand situatia financiara in 2008, pe locul secund in topul dorintelor aflandu-se acordarea unei atentii sporite relatiilor de familie.
Psihologii arata ca cel mai adesea obiectivele pe care ni le stabilim la inceput de an, se schimba pana la jumatatea lunii februarie datorita faptului ca de cele mai multe ori nu avem un plan detaliat pentru concretizarea respectivelor rezolutii.

Richard Wiseman, profesor de psihologie la Universitatea Hertfordshire din Marea Britanie a identificat cinci aspecte care vin in sprijinul indeplinirii dorintelor noastre. Astfel, trebuie sa va stabiliti un singur obiectiv foarte clar; de exemplu daca sunteti fumator inrait, mizantrop sau daca aveti probleme cu greutatea, alegeti un singur aspect al vietii dumneavoastra pe care sa-l imbunatatiti si astfel va veti creste sansele de reusita. Planificati-va aceste obiective din timp.

Timpul suplimentar pe care il aveti la dispozitie, va va da posibilitatea sa reflectati mai adanc asupra obiectivului propriu.Evitati sa va puneti o dorinta formulata in acelasi mod ca in anul anterior. Stabiliti-va un obiectiv in concordanta cu situatia actuala si cu pregatirea profesionala. Recompensati-va de fiecare data cand faceti ceva pentru indeplinirea obiectivului propus.

Aviva este cel mai vechi grup de asigurari din lume si cel mai mare din Marea Britanie, cu o istorie datand din 1696. Astazi, Aviva are 59.000 angajati si 40 milioane de clienti in 27 de tari din intreaga lume. Aviva este unul dintre liderii in servicii financiare din Europa. Aviva are venituri din prime de asigurare si investitii de 61 miliarde euro si fonduri in administrare de peste 535 miliarde euro.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.