Politistii aradeni au prins in flagrant un tanar de 21 ani, in timp ce ridica un colet trimis din Italia, in care se afla o papusa, in interiorul careia se afla 106 grame hasis.

Actiunea a fost organizata sub directa coordonare a procurorului din cadrul DIICOT - BT Arad, iar Mihai P. (21 ani) a fost retinut in timp ce a ridicat de la o agentie de curierat rapid, din municipiul Arad, un colet. Aceasta operatiiune face parte dintr-o ampla activitate de monitorizare a unei grupari suspectate de trafic si consum de stupefiante, din care face parte si tanarul prins in flagrant.

Din cercetarile efectuate de catre ofiterii antidrog, cantitatea de 106 grame de hasis provine de la un alt traficant de cetatenie romana, din strainatate.

Mihai P. a fost retinut pentru trafic de droguri de risc si mare risc si trafic international de droguri urmand a fi prezentat Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventiva.

Politistii si procurorii continua cercetarile pentru identificarea si tragerea la raspundere a tuturor membrilor retelei, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.