Postul de televiziune Realitatea TV, va difuza incepand din 20 ianuarie, o serie de filme-document, prezentate in premiera pentru Romania, in cadrul emisiunii "Pe viata si pe moarte", moderata de Laura Chiriac.

Directorul de programe al Realitatea TV, Roxana Niculescu a declarat ca are incredere ca multi tineri vor aprecia noul format de televiziune, care include documentar, film artistic, dezbatere de situatii si idei.
"Noi credem ca multi tineri si multi telespectatori care au o viata activa vor zabovi, duminica seara, la noul format de televiziune pe care il propune Realitatea TV - documentar, film artistic, dezbatere de situatii si idei, toate la un loc in numai doua ore si jumatate”, a declarat directorul de programe al Realitatea TV, Roxana Niculescu.

Primul din seria filmelor prezentate in cadrul emisiunii "Pe viata si pe moarte" este intitulat "Fidel Castro: Un om urias intr-o insula mica", o productie BBC, si va fi difuzat duminica, in ziua in care in Cuba se desfasoara alegeri parlamentare.

Filmul include o serie de secvente video difuzate in premiera, precum si interviuri cu fiica lui Castro, cu cei care i-au fost aproape in perioada revolutionara si cu analisti politici americani, britanici si sovietici.

Noua emisiune care va fi difuzata duminica la ora 21: 30, va include cate doua reprize de dezbateri, sustinute inainte si dupa difuzarea filmului, la care vor fi invitate diverse personalitati ale vietii culturale si politice din Romania, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.