O familie de cetateni germani data disparuta de o luna in Romania a fost gasita in judetul Botosani. Membrii familiei Keller au fost recunoscuti de oameni in urma mediatizarii din ultimele zile a cazului lor.

Misterul disparitiei lor este insa departe de a fi elucidat, desi cei trei au reusit sa fie gasiti, sustine Antena 3.

Dupa ce au fost dusi la politie, ei au declarat ca „Romania este o tara in tranzitie si trebuie sa isi ajute fratii”. Atat si nimic mai mult, drept raspuns la intrebarea unde au petrecut cele doua luni de cand se afla in tara si de ce nu si-au sunat rudele din Germania. Mai mult, conform Antena 3 nici in acest moment, cei tri nu au vrut sa isi sune fiica din Germania, cea care a tras prima semnalul de alarma cu privire la disparitia familiei sale.

Pe de alta parte, conform NewsIn, cei trei au declarat „ca au mers sa se reculeaga pe la manastirile din nordul Moldovei”. „Disparutii” considera ca au comunicat familiei intentia lor si nu s-au gandit ca rudele lor vor intra in panica.

Tatal, mama si fiul lor de 16 ani, persoane cu cetatenie romano-germana, au venit sa-si petreaca vacanta la rudele din Timisoara, la jumatatea lunii noiembrie. Apoi au plecat in excursie la manastiri, iar de pe 29 noiembrie rudele din Romania nu au mai stiut nimic de ei. Ioan Keller trebuia sa stea in Romania doar trei saptamani, iar apoi sa se intoarca la serviciu.

Fiica lui Ioan Keller a primit insa un mesaj ciudat, in ajun de Craciun. Pe 24 decembrie, tatal ei o anunta scurt: „nu-ti fa griji, cand vin inapoi o sa te caut”.

Tot rudele din Germania au aflat ca Ioan Keller a sunat ulterior la serviciu sa-si prelungeasca concediul. Pe 1 ianuarie trebuia sa fie insa in Gemania. Nu a venit, asa ca au intrat si ei in panica si au anuntat politia locala. Dupa ce familia de origine romana a fost cautata si in Romania si in Germania, aparitia lor este la fel de ciudata, ca si explicatiile pe care le dau, comenteaza Antena 3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.