Doi copii care se jucau pe apa inghetata a lacului Siutghiol, din localtatea Ovidiu, au murit, in timp ce alti trei copii au fost salvati, transmite NewsIn.

Seful Centrului Operational de la inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea Constanta, lt.col. Gabriel Niculae spune ca adolescentii se jucau pe gheata, in momentul in care aceasta a cedat.

Unul dintre copii ar fi fost salvat de un politist comunitar aflat in zona, un altul a fost de-asemenea scos din apa si transportat in soc hipotermic, cu ambulanta la Spitalul Judetean, in timp ce un al treilea s-a salvat singur si ar fi fugit.

Alti doi copii au fost dati disparuti, dar in scurt timp echipajele speciale venite la fata locului le-au gasit hainele groase in apa. Pompierii si scafandrii au stabilit ca cei doi copii au incercat sa inoate spre mal si si-au scos hainele pentru a scapa de greutatea lor. Sfarsitul lor a fost insa tragic, comenteaza Antena3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.