Premiul cel mare la 6 din 49, in valoare de aproximativ 9,5 milioane de euro, nu a fost adjudecat la extragerea de ieri
Evenimentul Zilei declara ca pentru saptamana viitoare, potul va depasi 10,5 milioane de euro, cel mai mare premiu castigat vreodata la Categoria I. Calculata in lei, suma pusa in joc a depasit si ieri cel mai mare castig din istoria Loteriei.

Agentiile Loteriei au fost luate cu asalt in ultima zi in care s-a „concurat” pentru potul de 9,6 milioane de euro. Oamenii s-au asezat la coada inca de dimineata ca sa apuce sa-si „inscrie” variantele pana la ora 14.00, cand se inchideau casele. La agentia loto din Capitala, din Aurel Vlaicu, coada „la noroc” ajunsese in strada. Domnul Dan nu venise insa pentru a-si urmari hazardul, ci mai degraba „din consecventa”.

Nici la extragerea de duminica,dupa cum informeaza Ziua, nu exista castigatori la categoria I a Loto 6/49. In schimb, la categoria a II-a a jocului s-au inregistrat 99 de castiguri a cate 13.859 lei, iar la categoria a III-a 4.574 de castiguri a cate 449,96 lei. Potrivit Loteriei Romane, citate de Rompres, in aceasta duminica s-au jucat 4 milioane de variante, adica 1,420 milioane de bilete. Din partea jucatorilor au fost incasate 17,1 milioane lei. Numerele castigatoare la extragerea Loto 6/49 de duminica au fost 33, 35, 23, 12, 19 si 25.
Fondul de castiguri la categoria I a jocului Loto 6/49 din 13 ianuarie a fost estimat la peste 9,5 milioane euro. Daca s-ar fi castigat duminica, acesta ar fi fost al doilea premiu ca valoare din istoria jocului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.