Directorul de banca ce a incercat sa se sinucida este in continuare in stare grava, cu toate ca a fost operat.
Starea de sanatate a lui Catalin Adrian Pascu, directorul de banca ce s-a aruncat de pe bloc si se afla internat la Spitalul "Sf. Pantelimon", este in continuare grava, acesta suferind o interventie chirurgicala. Insa medicii ramin rezervati in privinta evolutiei ulterioare. "Domnul Catalin Pascu este in continuare in stare grava. Investigatia dinamica facuta joi a aratat aparitia unor leziuni pleuro-pulmonare care au necesitat o interventie chirurgicala minima in scop corectiv", a explicat doctorul Mircea Ungurean. Anticipind ca pacientul va trebui sa fie ventilat mecanic pentru o lunga perioada de timp, s-a hotarit montarea unei canule de traheostomie care sa-i inlocuiasca sonda de intubatie traheala prezenta pina in momentul de fata, a explicat medicul.

De asemenea, echipele complexe de chirurgi, neurochirurgi, ORL-isti si anestezisti au hotarit sa se foloseasca de acest moment anestezic si sa fixeze fracturile de la nivelul mandibulei si temporar fracturile de la nivelul membrelor inferioare. Doctorul Mircea Ungurean a precizat ca echipa care il ingrijeste pe tinarul de 27 de ani ramine in continuare rezervata cu previziunile privind evolutia ulterioara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.