Un adolescent de 13 ani din municipiul Galati, a fost injunghiat cu un cutit in spate, ieri seara, de un alt adolecent, cu un an mai mic, dupa o cearta pe Yahoo Messenger, informeaza NewsIn.

"Cei doi baieti se cunosteau, comunicau pe messenger, dar isi aduceau injurii reciproc. Aseara (joi seara, n.r.), in jurul orei 20.30, s-au intalnit in cartierul Micro 21, fiecare fiind insotit de o gasca de doi-trei prieteni. Au inceput sa se bata si, la un moment dat, baiatul de 12 ani l-a injunghiat cu un cutit pe cel de 13 ani", a afirmat subcomisarul Stefan Gohoreanu.

Victima a fost transportata imediat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" din Galati, unde a fost supus unei interventii chirurgicale in noaptea trecuta.

Potrivit subcomisarului Stefan Gohoreanu, autorul agresiunii a fost audiat de politisti, insa nu a putut fi retinut deoarece este minor.

Cazul a intrat si in atentia Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC). "Am trimis o echipa mobila la spital, pentru a discuta cu victima. Se pare ca a fost gasita mama acestuia. In ceea ce il priveste pe agresor, urmeaza sa discutam si cu el. Situatia lui este, insa, mai delicata deoarece ambii parinti sunt plecati la munca in strainatate. O echipa a plecat la scoala la care acesta este inscris, pentru a prelua informatii", a declarat purtatorul de cuvant al institutiei, Tania Calcan.

Potrivit aceleiasi surse, atat victima de 13 ani, cat si agresorul de 12 ani vor urma programe diferite de consiliere post-incident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.