Patru tineri, intre care doi minori, au fost audiati ieri la Parchetul pentru Minori Brasov, dupa ce ar fi acostat pe strada o fata de 12 ani, pe care au dus-o intr-un apartament unde ar fi sechestrat-o si violat-o
Victima se afla acum in stare grava, dupa ce a sarit de la geamul locuintei, pentru a scapa de violatori.
Adolescenta de 12 ani, din comuna Cristian, judetul Brasov, a ajuns, in urma cu doua zile, in stare grava la Spitalul Judetean Brasov, dupa ce a sarit de la etajul al treilea al apartamentului in care ar fi fost sechestrata timp de trei zile. Potrivit Mediafax, victima a suferit multiple fracturi deschise ale membrelor, insa era constienta cand a fost preluata de Ambulanta. Ea le-a declarat medicilor ca a sarit pe geam deoarece a fost sechestrata timp de trei zile intr-un apartament fara sa fie hranita. De asemenea, fata sustine ca a fost si violata. "Conform declaratiei minorei, in 7 ianuarie, in timp ce se afla in comuna Cristian, fata a fost acostata de catre doi tineri necunoscuti care au dus-o fara voia ei intr-o locuinta aflata la etajul al treilea al unui bloc din localitate, unde a fost tinuta cu forta si obligata sa intretina raporturi sexuale cu mai multe persoane. Miercuri, in jurul orei 17.00, cand a dorit sa plece acasa, a fost amenintata cu bataia, fapt care a determinat-o sa se arunce pe fereastra", a declarat ieri purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, comisarul-sef Liviu Naghi.

Victima fugise de acasa

Fata care ar fi fost sechestrata si violata este originara din localitatea Vulcan si fugise de acasa de cateva zile deoarece nu se intelegea cu rudele sale. Ea a mai fost vazuta in localitatea Cristian de catre vecini, in compania suspectilor. "A mai fost pe aici. Era plecata de acasa. Venea la petreceri. Tot timpul era chef acolo, ca erau tineri. Nu am stiut ca era tinuta cu forta. Nu a strigat dupa ajutor, nu s-a auzit scadal, a fost liniste. Apoi am auzit ca s-a aruncat. Lumea spune ca era incuiata in apartament", a spus un vecin al presupusilor agresori.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.