Angajatii societatii de salubritate din Sibiu au descoperit ieri seara, intr-o pubela de gunoi, cadavrul unui nou nascut, transmite NewsIn.

Cazul este cercetat acum de politistii sibieni care incearca sa afle cine a aruncat bebelusul in ghena de gunoi si de ce.

Descoperirea a fost facuta seara cand angajatii societatii de salubritate au inceput sa curete piata, dupa ce vanzatorii si-au strans tarabele. "Am mers maturand printre mese si i-am zis baiatului sa ia gunoiul si sa il bage in pubela,. Acolo era copilul. Ne-am speriat de numa", a declarat unul din cei doi angajati care au gasit cadavrul.

La fata locului au ajuns echipe de politisti, dar si un medic legist care au facut cercetari. Daca ancheta politistilor si medicilor legisti va stabili ca acesta a fost nascut mort, persoana care l-a aruncat la gunoi va scapa nepedepsita. In caz contrar, aceasta va fi gasita vinovata de pruncucidere si risca ani buni dupa gratii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.