Inca un incident in care sunt implicati romani la Roma. O romanca in varsta de 39 de ani a fost arestata in apropiere de Roma pentru ca ar fi lovit si ucis ieri seara, o batrana de 81 de ani pe care o ingrijea, relateaza cotidianul italian Il Tempo, in pagina sa electronica.

Romanca ar fi inceput de curand sa o ingrijeasca pe batrana. In seara de luni cele doua femei s-ar fi certat, iar romanca ar fi lovit-o pe italianca. Speriata de ceea ce s-a intamplat, agresoarea l-ar fi contactat pe fiul batranei.

Potrivit Il Tempo, alertat pentru ca nu il sunase, asa cum facea in fiecare seara, fiul victimei a venit la batrana pentru a vedea ceea ce s-a intamplat si a sunat la ambulanta. Femeia a fost transportata la spital, dar medicii nu au putut sa ii salveze viata, relateaza NewsIn

Autoritatile din Castel Gandolfo, care investigheaza dosarul, au arestat-o pe romanca si incearca sa stabileasca ce s-a intamplat.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.