Viceprimarul Capitalei, Razvan Murgeanu a declarat ca va cere Politiei Rutiere sa blocheze circulatia autoturismelor in tot Bucurestiul, la urmatoarea ninsoare la fel de abundenta ca cea de saptamana trecuta, pentru ca deszapezirea sa se poata realiza mai bine, informeaza NewsIn.

"Actiunea de deszapezire de dupa ninsoarea de saptamana trecuta a intampinat probleme pentru ca nu s-au respectat timpii de reactie. Daca politia rutiera va fi de acord, voi dispune blocarea circulatiei automobilelor mici, timp de 24 de ore si vom permite accesul pe strazi doar mijloacelor de transport public si masinilor care se ocupa cu aprovizionarea“, a declarat edilul.

Murgeanu a mai adaugat ca astazi a dat dispozitie primariilor de sector sa ridice zapada doar din intersectiile si de pe bulevardele principale ale Capitalei motivand ca ridicarea si transportarea cantitatii de zapada de pe toate strazile ar costa aproximativ jumatate din bugetul primariilor de sector.

“Actiunea de ridicare a sutelor de mii de metri cubi de zapada de pe strazile Capitalei este foarte costisitoare si ar injumatati bugetele primariilor de sector. In plus, nimanui nu ii convine sa cheltuiasca atatia bani intr-o actiune care se poate dovedi inutila in conditiile in care in urmatoarele zile ar putea incepe, din nou, sa ninga”, a spus Murgeanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.