Circulatia trenurilor a revenit la normal, singurele probleme sunt inregistrate pe raza Regionalei CF Constanta, din cauza ninsorii si a viscolului, informeaza NewsIn.

"Singurele probleme sunt intampinate pe raza Regionalei CF Constanta unde trenurile circula pe anumite portiuni cu viteza redusa (50 km/h) din cauza ninsorii si a viscolului, ajungand astfel la destinatie, cu intarzieri de maximum 50 de minute", se precizeaza intr-un comunicat remis de Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA.

De asemenea, Compania informeaza ca au fost anulate urmatoarele trenuri: IC 592 Timisoara-Bucuresti Nord, R 871 Bucuresti Nord-Galati, R 687 Bucuresti Nord- Constanta, P 8022 Calarasi -Bucuresti Obor, P 8151 Urziceni-Slobozia, P 3012 Campina- Bucuresti Nord si R 638 Ploiesti Sud- Bucuresti Nord.

In ceea ce priveste circulatia trenurilor la intrarea si la iesirea din Gara de Nord Bucuresti, aceasta a revenit la normal, potrivit informatiilor transmise de CFR, astfel incat efectele ninsorii si ale temperaturilor scazute inregistrate ieri in toata tara, au fost limitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.