Metrorex a decis astazi, suplimentarea garniturilor de metrou, deoarece s-a inregistrat o crestere a numarului de calatori, informeaza NewsIn.

"Inca de dimineata s-a inregistrat cresterea numarului de calatori fata de o zi normala, drept pentru care au fost introduse trei trenuri suplimentare", a spus directorul de exploatare al Metrorex, Gabriel Sburlan. Acesta a mai precizat ca inca doua trenuri sunt in asteptare, urmand sa fie introduse in circulatie.

"Pana acum , transportul calatorilor s-a efectuat fara dificultate. Vom pastra trenurile supliementare cat va fi nevoie, chiar si dupa ora 20.00", a mentionat Gabriel Sburlan.

Politia Capitalei le recomanda soferilor sa scoata masinile din parcare numai daca este neaparat necesar sa se deplaseze cu ele. De asemenea, daca raman blocati in zapada sau in trafic, soferilor li se recomanda sa ceara ajutorul agentilor de politie sau sa sune la numarul de telefon 9544 - Brigada Politiei Rutiere a Capitalei.

Potrivit prognozelor, temperaturile vor scadea in zilele urmatoare incadrandu-se intre -4 si -20 de grade Celsius. Codul Galben dat de meteorologi pentru Oltenia, Muntenia si Dobrogea va inceta joi seara, la ora 22:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.