Sute de oameni au stat pe intuneric si in frig la petrecerea de la Romexpo

Cea mai populara petrecere din Capitala, revelionul organizat de Primaria Sectorului 5 nu a fost lipsit de incidente. Daca la ora 21.00 bucurestenii s-au calcat pe picioare ca sa ajunga mai repede la locul rezervat, in jurul orei 23.00 oricine putea sa treaca de jandarmii care "pazeau" accesul in incinta salonului, chiar daca nu a platit vreun bilet.

Organizatorii Vanghelionului au fost nevoiti sa permita accesul in cladirea Romexpo cu cateva minute inainte de ora programata pentru ca deja zeci de oameni vociferau nemultumiti ca trebuie sa astepte in frig. Dar nici inauntru nu a fost mai bine.

La etaj, invitatii au ramas fara lumina si au fost nevoiti sa petreaca la lumina lumanarilor. Mai mult, sute de oameni au stat cu hainele pe ei din cauza frigului. "Este cumplit de frig. Iar tinuta mea este una lejera, asa ca nu am ce face, trebuie sa stau cu paltonul pe mine", a spus Carmen. Dupa ora 22.30-23.00, oricine putea intra la evenimentul organizat de Primaria Sectorului 5.

Chiar daca nu mai existau locuri libere la mese, cei care au reusit sa se strecoare la petrecere au gasit solutii de compromis, fie la masa prietenilor, fie pe locurile abandonate de cei care au plecat mai devreme. Aflat in mijlocul invitatilor, edilul sectorului 5, Marian Vanghelie, nu a plecat de la Romexpo pana cand nu a fost sorcovit de catre invitati.

Chelnerii, cuceriti de „Delilah"

Petrecerea a fost insa salvata de concertul de peste 70 de minute al lui Tom Jones. Artistul a aparut pe scena imediat dupa miezul noptii, dupa ce inainte cu cateva zeci de minute trupa germana Alphaville a sustinut un recital.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.