In timp ce romanii care au ales să desfacă șampania de Anul Nou pe străzile orașelor aglomerate au găsit alternative pentru străzile blocate de pregătirile pentru revelion, sute de bucureșteni creează deja „ambuteiaje" in fața Primăriei Sectorului 5 ca să prindă un bilet la „Vanghelion".

In Constanța, pentru organizarea show-ului din Piața Ovidiu, circulația va fi inchisă pe străzile care leagă orașul de zona peninsulară. Aceeași măsură a fost luată de autorități și in Cluj, Focșani sau Arad, unde traficul va fi inchis pe 31 decembrie incepand cu ora 21.00. In alte orașe insă, autoritățile locale au găsit o altă soluție pentru ca petrecerea de revelion să nu ii dea peste cap pe șoferi.


Astfel, in Capitala Cul­turală Europeană, Sibiu, pe­trecăreții sunt invitați in zona pietonală a orașului, in Piața Mare. Organizatorii se așteaptă ca peste 20.000 de sibieni și turiști din țară și străinătate să participe la petrecerea in aer liber. La fel se va intampla și la Brașov, unde concertele de revelion se vor ține in Piața Sfatului, in zona unde s-a organizat și Cerbul de Aur.


Piața Unirii, blocată de revelion


In Capitală, municipalitatea se așteaptă ca petrecerea in aer liber din Piața Constituției să adune peste 100.000 de bucureșteni. Pentru organizarea revelionului, traficul va fi inchis in zonă luni, 31 decembrie, incepand cu ora 17.00.


In piață va fi interzisă parcarea mașinilor incă din data de 30, cand incepe montarea scenei. La ora 21.00 a ultimei zile din an, toate străzile din jurul Pieței Constituției și Pieței Unirii vor fi inchise circulației. Dinspre Piața Unirii spre Tineretului se va putea circula numai prin pasajul subteran.