Participantii nu au voie sa conceapa copii, pentru ca Terra este oricum suprapopulata. Inedit! Astazi, locuitorii Planetei sunt chemati sa intretina relatii sexuale pentru a transmite energie pozitiva mediului inconjurator
Desi poate parea greu de crezut, un site de internet face apel la toti locuitorii Planetei sa intretina relatii sexuale pe durata zilei de astazi. Initiativa, cunoscuta sub numele de Ziua Orgasmului Global, vrea sa-i determine pe oameni sa aiba orgasm, in acelasi timp, in diverse colturi ale lumii, la ora 08.00 dimineata.
Este pentru a doua oara cand se celebreaza aceasta zi, dupa succesul pe care proiectul l-a cunoscut anul trecut. Pe site-ul promotorilor Zilei Orgasmului Global, oamenii sunt sfatuiti sa faca amor in beneficiul planetei. "Simtind placerea oferita de o partida de sex reusita, putem transmite in atmosfera energii pozitive, care nu pot face decat bine mediului inconjurator.Sa facem amor, nu razboi, pentru a milita pentru pace, contra incalzirii globale, a egalitatii intre oameni si impotriva luptei de rasa", se arata pe pagina web.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.