Mosul a cam incurcat-o anul acesta. Spre linistea parintilor, batranul de la Polul Nord ar trebui sa se transforme in agent imobiliar si dealer auto

De la „petite Balbie” pana la masini scumpe si case de vacanta in locuri exotice, micutii au pretentii invers proportionale cu dimensiunile lor.

Au fost cuminti tot anul, iar acum dau tarcoale locurilor in care Mos Craciun s-a dus sa le asculte dorintele. Copiii intind manutele spre personajul cu haina rosie, si chiar daca multi dintre ei de-abia pot vorbi, toti stiu ca Mosul cu barba alba „iti aduce tot ce vrei”. In jurul bradului din rotonda de la Plaza Romania, in fata globului din Bucuresti Mall sau la Teatrul National, cei mici emit pretentii de adulti, dar raman in lumea SF-ului prin dorintele fanteziste pe care le au.

Printre plansetele micutilor care de-abia au facut un an, cei mai marisori se ingramadeau, ca bulele facute de vitaminele efervescente, in jurul trenuletului ce da turul imensului brad impodobit din mallul de pe Timisoara. Ana, la cei doi ani si jumatate pe care si-i declara mandra, vrea neaparat o „petita Balbie” de la Mos Craciun. Iar cum trenul electric i-a cucerit pe toti, spune ca vrea si ea unul.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.