Grupul TUI in Romania, revenit in tara noastra in anul 2001, a transmis o scrisoare primarului Constantei, Radu Mazare, in care apreciaza ca nefiind oportuna decizia de sistare a investitiilor privind construirea pasarelei din Mamaia si a dezvoltarii agrementului cu pasagere pe mare.

De asemenea, grupul TUI este nemultumit de hotararile luate in ceea ce priveste plaja si managementul integrat: sezlonguri / umbrele (oferite prin contract de hotelurile care au in administrare segmentele de plaja aferente), curatenie si igiena; toalete; servicii conexe (inclusiv puncte de desfacere pentru bauri si fructe); siguranta. TUI apreciaza ca ponderea numarului de turisti straini este data in principal nu atat de ritmul de renovare al bazei hoteliere, ci de cel de dezvoltare a mediului inconjurator spatiului de cazare. Acesta reprezinta motivatia de baza a petrecerii vacantei intr-o anumita destinatie, prin componentele sale: plaja, sport - agrement, distractie, siguranta.

"Pe aceasta cale TUI ofera consiliere si isi exprima speranta ca organele decizionale vor revizui strategia de dezvoltare a industriei turismului, in sensul incurajarii initiativelor private sau in colaborare cu autoritati competente, in sensul; accelerarii ritmului de dezvoltare a infrastructurii litoralului, pentru a micsora decalajul major fata de pietele concurentiale similare", se arata in scrisoarea adresata primarului, Radu Mazare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.