O angajata a unei case de amanet din Hunedoara a fost grav ranita astazi, dupa ce a fost impuscata in cap de un hot care a furat 1,2 kilograme aur si bijuterii.

Conform Realitatea, femeia se afla in stare critica si este transportata la o clinica din Timisoara.

Politistii au inceput cercetarile, printre primele probe fiind inregistrarile camerelor de supraveghere.

Politistii hunedoreni audiaza in acest moment zeci de martori, in cadrul anchetei asupra jafului.

Potrivit politistilor, autorii faptei sunt doi atacatori care nu aveau cagule pe cap in momentul in care au patruns in interiorul casei de amanet.

Angajata casei de amanet, in varsta de 21 de ani, a fost impuscata in cap, azi dimineata, in jurul orei 09.30, informeaza NewsIn.

„Tanara a deschis pravalia, a venit un alt angajat cu geanta cu bijuterii, femeia a inceput sa faca curatenie, cand au intrat cei doi si au impuscat-o. Este vorba de o arma cu glont, o arma letala. S-a tras un singur glonte, in fruntea femeii. Apoi, o martora a sunat la 112 si a sesizat Politia”, a declarat subinspectorul Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

Comisarul sef Alexandru Draghici, seful IPJ Hunedoara, a declarat ca femeia nu a reusit sa actioneze butonul de alarma, astfel incat firma care asigura paza sediului sa ajunga mai repede la locul faptei.

„Nu s-a actionat butonul de alarma, deci totul s-a derulat mai incet. In aceste conditii, cei de la paza nu au sosit intr-un timp mai bun la locul faptei. S-a tras un singur foc, in capul femeii care era angajata la casa de amanet. Femeia ranita se afla in afara oricarui pericol, ea nu a mai fost transportata la spitalul din Timisoara, medicii de la Deva au hotarat ca femeia sa ramana la Spitalul Judetean din Deva”, a declarat comsiarul sef Alexandru Draghici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.