O tinara de 21 de ani, angajata unui cazino din Timisoara, a introdus pentru un client impulsuri la o ruleta electronica, fara insa a incasa valoarea acestora, prejudiciind societatea la care era angajata cu peste 300.000 de lei.

Tanara de 21 de ani, din localitatea Prigor, judetul Caras-Severin, angajata la un cazino din Timisoara, este acuzata pentru comiterea infractiunii de delapidare, informeaza NewsIn.

H.A. Cristina a introdus pentru un client impulsuri la ruleta electronica in valoare de peste 300.000 de lei, fara a incasa aceasta suma, contrar regulamentului de ordine interioara a fisei postului. In urma unei anchete, Judecatoria Timisoara a dispus inceperea urmaririi penale pentru infractiunea de delapidare.

Potrivit Judecatoriei, cei 300.000 de lei, nu au fost inca recuperati, iar cercetarile continua pentru probarea intregii activitati infractionale si pentru recuperarea prejudiciului cauzat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.