Aproximativ 200 de sindicalisti, membri ai patru confederatii sindicale reprezentative la nivel national, CNS Cartel ALFA, Blocul National Sindical, CNSLR- Fratia si CSDR au pichetat Prefectura Cluj, informeaza NewsIn.

„Deci, motociclistul (Calin Popescu Tariceanu, n.r.) trebuie amendat. A fost un protocol incheiat pe colt de masa numai sa scape de noi. Vrem sa-i atentionam ca nu vor reusi sa scape, vom iesi in strada. Ati vazut acum e o simpla pichetare, cu numar relativ mare de oameni pentru o pichetare. Asta insemna ca nemultumirile au ajuns la capatul puterii de indurare a unui om”, a declarat Grigore Pop, presedintele Cartel Alfa Cluj.

Oamenii au scandat impotriva lui premierului Calin Popescu Tariceanu, numindu-l „motociclist” si „nebun”, chiar au afisat pancarde cu inscriptiile "Arestati motociclistul" sau au strigat „Mos Craciun, Mos Craciun, aresteaza-l pe nebun”.

„Nu stie sa discute nici cu sindicatele. Atat timp cat un ministru promite ceva si vine premierul si spune cum iti permiti sa faci promisiunea asta, incepem sa ne punem intrebarea daca aceasta este echipa guvernamentala sau e gasca. Toata treaba aceasta insemna ca nu exista o conceptie de conducere, ca aceasta mentalitate liberala este inteleasa prost, e falimentara si in defavoarea noastra”, a spus si presedinta CSDR Cluj, Stanca Constantinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.