Festivalul International de Film Studentesc CineMaIubit, ajuns la cea de-a 11-a editie, incepe azi.
In aceasta seara, va avea loc un vernisajul unei expozitii foto, urmat de deschiderea festiva la Cinema Studio, unde vor avea loc majoritatea vizionarilor. In cadrul editiilor trecute ale acestui festival, si-au facut debutul regizori acum celebri precum: Cristian Mungiu, Catalin Mitulescu sau regretatul Cristian Nemescu.

Avand ca organizator UNATC, dar cu participanti de la toate facultatile de profil din Romania, la care se adauga studenti din Anglia, Irlanda sau Germania, vom vedea ce surprize, speram placute, ne rezerva aceasta editia din acest an, in cele patru sectiuni de competitie: Animatie, Documentare, Fictiune, Experimentale. Joi, in ultima zi de festival, va avea loc festivitatea de premiere urmata de vizionarea filmelor castigatoare. Totodata, la Cinematograful Union va avea loc un simpozion CineMaIubit si o retrospectiva a festivalului. (A. Serban)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.