Artistul va sustine maine seara un spectacol inedit la Sala Palatului, incepand cu ora 19.00.

Spectacolul se intituleaza „Parfumele nebunelor dorin¬ti" si vrea sa aminteasca de atmosfera Micului Paris din perioada interbelica.

Bucurestiul de altadata va fi reinviat de Tudor Gheorghe, care va interpreta cele mai frumoase melodii lautaresti cantate in acele vremuri de artisti celebri precum Zavaidoc, Jean Moscopol si Cristian Vasile.
Si, fiindca sustine muzica veche, maestrul Tudor Gheorghe a participat in aceasta toamna la festivalul dedicat marelui lautar Zavaidoc, in calitate de director si presedinte al juriului.

Recitalul „Parfumele nebunelor dorinti" face parte dintr-un turneu na¬tional pe care Tudor Gheorghe l-a sustinut in mai multe orase: Iasi, Bacau, Bra¬¬so¬v, Con¬stan¬ta, Cluj si Oradea. Pretul unui bilet pentr¬u concertul de maine seara porneste de c50 de lei si poate ajunge pana la 120 de lei, in functie de categoria acestuia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.