Reactie incredibila a primarului Videanu referitoare la cosmarul circulatiei rutiere din Bucuresti: „Problema traficului nu o rezolva Primaria Capitalei!"

Mos Nicolae, magazinele, politia si vremea sunt de vina! in opinia autoritatilor locale, oricine altcineva trebuie sa plateasca pentru orele grele pe care le-au petrecut soferii in traficul de la inceputul acestei saptamani, numai Primaria Capitalei, nu!

Aceasta este ofensa din partea municipalitatii, adusa pe fata cetateanului care isi macina nervii si banii in ambuteiaje zilnice! Nici in restul tarii situatia nu este mai roz.

Toata lumea intreaba cine este vinovatul. Primarul Adriean Videanu? Iata cum se apara: "Primaria Capitalei se ocupa de infrastructura. Problema circulatiei este una a Politiei Romane. Deci vorbim de o dubla responsabilitate, a municipalitatii, atunci cand vorbim de infrastructura, parcari si managementul traficului, precum si a guvernului care, prin Brigada de Politie Rutiera, trebuie sa asigure fluidizarea traficului".

Culmea tupeului: Videanu, ofuscat de trafic!

Mai mult, Videanu se plange ca este si el afectat de trafic: „si eu am pierdut acum doua zile (miercuri, 5 decembrie - n.r.) mai multe ore prin trafic. Pot sa spun ca am facut de la primarie la partid, pe strada Modrogan, cam 55 de minute. Este inadmisibil ca intr-o zi aglomerata sa ai in strada numai 60 de agenti!". Verdictul? „Este clar ca nu se va mai circula in Bucuresti ca inainte de `89!", ne lamureste "Primarul care face!".

In replica, purtatorul de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, Constantin Stroescu, a spus ca aglomeratie este si o sa fie atata vreme cat nu vom avea pasaje, parcaje si o linie de centura corespunzatoare. El a mai adaugat ca problemele din ultimele zile se vor repeta inainte de Craciun, pe 20 si 21 decembrie.

Basescu, motiv de ambuteiaj

Una peste alta, dezve­li­rea de ieri a bustului revo­lutionarului Nicolae Balcescu, din Parcul Izvorul Rece, a fortat blocarea a noi artere din sectorul 2. Din cauza participarii la eveniment a presedintelui Traian Basescu si a patriarhului Daniel, fortele de ordine i-au obligat pe soferi sa ocoleasca zona si sa piarda astfel alte ore bune in trafic.

Pe la Bucur-Obor nu se trece!

Incepand de astazi si pana pe 14 decembrie, intersectia de la Bucur-Obor, de deasupra Pasajului, va deveni un adevarat calvar. Pentru introducerea liniilor de tramvai care leaga Mosilor de Colentina, de astazi si pana pe 10 decembrie se va inchide in sensul giratoriu banda dinspre soseaua Colentina, iar intre 11 si 14 decembrie se va inchide banda dinspre Calea Mosilor.

Soferii care vor sa traverseze dinspre Mihai Bravu spre stefan cel Mare sau invers o pot face numai prin Pasajul Obor. Cei care vor sa intre pe Mosilor sau pe Colentina o pot face numai pe o singura banda, cu deschiderea de 7 metri care va fi singura varianta de traversare la suprafata a intersectiei de la Obor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.