La Targul de Suveniruri de la Romexpo gasesti de toate pentru toti, produse romanesti, chinezesti, thailandeze, siriene, indiene si cu preturi reduse

De mentiont ca imprimeul e mai degraba cu tigri, desenati in toate atitudinile posibile si imposibile (si nu mult prea des intalnitul imprimeu animalier), de asemenea captuseala e din blanita de iepure alb, nimic nu este, fireste, artificial (nici macar ideea de miel, tigru, vulpe si iepure in aceeasi haina) si costa patru sute cincizeci de euro.

A, si sa nu uit, e made in Canada si ajunsa la Romexpo via Italia. Ea va fi pusa in evidenta cel mai bine de lumina refectata de un glob disco fucsia (sau auriu, desi nu mai e acelasi lucru) si, era sa uit, de gestul de a trage la tinta cu un arc din lemn traditional (de la o suta de euro in sus) plus tolba cu sageti inerenta.

Diversittea ar fi unul dintre motivele principale pentru care cineva si-ar putea dori sa mearga sa faca cumparaturile de Craciun la Targul de Suveniruri de la Romexpo. Care Targ nu este deloc unul al suvenirurilor (cui ii va fi venit ideea? Suveniruri de la ce? De pe urma experientei, de necontestat, a targului in sine? Ori, te pomenesti ca suveniruri din ...tarile invitate ca expozante cu vanzare? Asta ar fi asa un nonsens ca nu mai insist).


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.