Medicii care ar fi trebuit sa aiba grija de Natalia Ionescu refuza sa comenteze cazul.

Natalia Ionescu avea 40 de ani si se afla la prima sarcina. Pe 7 ctombrie, la aproape sapte luni de sarcina, femeia a fost internata la maternitatea Panait Sarbu, cu dureri mari.

"Pe data de 10 seara, a inceput sa sangereze, am vorbit si cu doamna Doctor Bucur, care nu a venit la ea in acea seara. Doamna doctor a venit a doua zi la 9 si a cerut de urgenta sa i se faca cezariana. Natalia a marutrisit ca in acea noapte a pierdut mult sange", povesteste Mihai Ionescu, sotul acesteia.

In ciuda celor intamplate peste noapte, medicul de garda n-a verificat cauza sangerarii. "Nu i s-a facut nici o transfuzie seara, singura transfuzie a fost in timpul operatiei. Dupa operatie a facut stop cardio-respirator si s-au hotarat sa ii masoare hemoglobina care era mult prea mica", spune acesta.

In apararea lor, medicii dau vina pe aparatura veche. "Va spun ceva - avem un singur ecograf noaptea, care este depasit si nu il folosim decat pentru a vedea daca inima copilului bate", spune Mihai Moisa, medic la maternitate.

Medicii care au fost de garda in acea noapte refuza sa comenteze cazul.

"Tot timpul nu am stiut de ce Natalia pierde copilul, iar acum sunt pus in pozitia sa nu stiu de ce Natalia a murit. Nu vreau decat sa aflu adevarul", spune sotul femeii.