Mai multe trenuri de calatori care circulau pe Valea Prahovei au inregistrat intarzieri de pana la 120 de minute, din cauza unor copaci cazuti pe liniile de contact, echipele de specialisti actionand in continuare pentru rezolvarea situatiei, informeaza NewsIn.

"In cursul noptii de marti spre miercuri, din cauza copacilor cazuti peste liniile de contact, s-au inregistrat doua incidente, intre statiile Predeal-Timisul de Sus, respectiv Campina-Breaza", a declarat director in cadrul CFR Calatori, Valentin Dorobantu.

Potrivit lui Dorobantu, in jurul orei 23.30, sase trenuri de calatori au ramas blocate intre statiile Predeal-Timisul de Sus, fiecare tren avand intarzieri de pana la 120 de minute fiecare. Dorobantu a precizat ca multe trenuri aveau vagoane de dormit, astfel incat calatorii "au fost afectati intr-o mica masura". In zona respectiva, situatia a fost remediata insa dimineata, in jurul orei 6.00.

De asemenea, in aceasta dimineata, in zona Campina-Breaza, alte sase trenuri de calatori au inregistrat intarzieri intre 20 si 40 de minute, din cauza copacilor cazuti pe sine. In zona respectiva, echipele de interventie incearca inca sa remedieze situatia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.